top of page
Fairy Lights
 
Anbefalinger

Marianne er et menneske med en dyb indfølingsevne, en sund realisme og en særdeles åben og autentisk spiritualitet, der på fineste måde bliver anvendt til at hjælpe andre mennesker. Jeg har den glæde at kende hende, og er taknemmelig for hendes integritet, troværdighed, empatiske væsen og naturlige måde at være på. Hun er helt sikkert et menneske, som man trygt kan gå til, hvis man ønsker hjælp ud fra hendes kompetencer, og jeg giver hende med glæde min varmeste anbefaling.
 
Søren Hauge
Spirituel underviser, coach og forfatter
www.sorenhauge.com

Kære Marianne
 
Efter jeg har været i terapi hos dig er der sket så meget – indeni. Og derefter udadtil. Du har sådan et fantastisk gehør for mennesker. Jeg har i den grad følt mig set og lyttet til, med stor rummelighed fra din side. Jeg har altid vidst at nogle af mine handlemønstre i dag, er en afspejling af mine  svære barndoms- og ungdomsår. Men hvad jeg skulle gøre, for at ændre tanker og derved handlemønstre vidste jeg ikke. Der har du virkelig hjulpet mig. Nu kan jeg skelne de forskellige delpersonligheder, og hvad der er til stor glæde for mig, en ung delpersonlighed er dukket frem. Et eventyrlystent legebarn, der kommer med stor entusiasme og glæde.
 
Det er som om jeg virkelig forstår – ikke længere kun med hovedet, men også i hjertet, at igennem livets udfordringer ligger muligheden for vækst. Jeg hilser den svære opvækst med glæde og taknemmelighed, for hvor har det dog givet mig en dybde i dag, som jeg helt sikkert ikke ville have haft uden udfordringerne. Jeg føler stærkt at jeg er på rette vej til udfolde mig, med de kvaliteter jeg er kommet med. Jeg er klar til at lade mit lys skinne. Og det er dig der har hjulpet mig på vej.
 
Tak kære Marianne.

 

-Britta
 

Jeg har brugt Marianne som terapeut gennem de sidste 1½ år og har haft stor glæde af hendes indsigt og hendes værktøjer. Uden at blive for navlepillende har hun hjulpet mig med at forstå, acceptere og gøre op med nære familiemedlemmer og på erhvervssiden har hun hjulpet mig med prioriteter og beslutningstagning i mit job, som direktør for en kulturinstitution. Marianne har givet mig kontakt til mine egne følelser og lært mig, at selvom jeg foretrækker at være i mit hoved, så er der mange fordele, styrker og balancegivende effekter af at have kontakt til sine følelser og mærke livet med kroppen. Jeg bruger stadig Marianne, når der er brug for korrektioner og vil fortsat gøre det.

Anonym

Jeg er dybt taknemmelig for, at mit valg faldt på Marianne, da jeg stod i en meget svær livskrise. Hendes professionelle hjælp, varme og oprigtige empatiske tilgang var, hvad jeg havde brug for. Hun gjorde mig tryg i behandlingen, arbejdede sammen med mig ud fra mine mål. Gode reflekterende samtaler, overskuelige konkrete redskaber og opgaver samt behandling, gjorde hun hjalp mig videre i en svær tid, hvor glæden og lysten til livet var virkelig svær at finde. Jeg vil på det allervarmeste anbefale Marianne.

Bodil

Jeg kender Marianne gennem en fælles rigtig dejlig ven.

 

Og da mit liv endte i kaos pga skilsmisse, utroskab, arbejdsskade osv osv, ja så var der nærmest ingen tid at spilde. Jeg bad om hjælp og hjælp skal jeg love dig for jeg fik. Marianne fik med hendes dejlige måde at skue mig an på, åbnet mig helt op, hun fik mig helt tilbage til start og det var en lang rejse. Jeg har ikke fået de bedste kort i livet, så vi skulle langt tilbage for at starte. Der var nok at tage fat i og Marianne hjalp mig hele vejen igennem fra start til slut. Hun gav mig præcis det jeg havde brug, både spark i møllen, men også råd og vejledning med på vejen. Uden at afsløre hendes metoder, kan jeg sige at fra det sekund jeg trådte ind hos Marianne blev jeg mødt med varme og næstekærlighed, præcis hvad jeg havde brug for. Hun hjalp mig med at få sat orden i mit kaos og stille og roligt løste problemerne sig en efter en - man blev nærmest lettere og lettere fra gang til gang. Min rejse er ikke slut nu. Da kaoset er løst kan jeg langt om længe udvikle mig som menneske og som Niels. Marianne har min varmeste anbefaling – en sand engel.

Masser af kram Niels
 

Marianne er en fantastisk terapeut! Og et ekstremt rart og kærligt menneske at være i nærheden af. Hun har en meget omsorgsfuld, intuitiv og jordbunden tilgang til terapien. Hun har igennem hele mit forløb været i stand til at fornemme, hvad jeg havde brug for, eller hvilke redskaber/teknikker der kunne være en hjælp for mig og derefter gøre det på en måde, som passede til mig. Hun er utrolig nærværende, og jeg har virkelig haft følelsen af, at hun har stået ved min side hele vejen både i de gode og mindre gode tider. Hver gang jeg har været i terapi hos Marianne, er jeg gået derfra med et løftet hoved, overrasket over pludselig fremgang eller taknemmelig for at se tingene fra et andet perspektiv. Hun sørger for, at du går derfra med en håbefuld eller opløftet stemning. Også i dage hvor du ikke har en terapi tid. Jeg synes, det er sjældent at møde en SÅ opmærksom terapeut som Marianne. Hun ser hele dig, er så forstående på en kærlig og oprigtig måde, og som du i øvrigt også sagtens kan have et godt grin med. Jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger, og føler mig meget taknemmelig over at have mødt hende. :-)
 
Kærlig Hilsen

Rikke Nielsen

I have met Marianne as a clairvoyant and as a therapist. It has been a great privilege to meet her and her sweetness. She really cares for clients, she is a kind of person that you can’t help feeling drawn to.

 

Through her psychic readings, she has given me hope, hope for a better life for myself. Through therapy, she has shown me the way to achieve the better life. She has taken me through a journey to heal the wounds I have from my life. She can’t remove the pain, but she has shown me a way of living with the pain and having a life no matter what has happened. I am stronger, more aware of my feelings and my weaknesses, which makes me more able to cope. I am not there yet and I don’t know if I ever will be, but the journey is much easier. I owe her a lot.

Joelle

Da jeg sidste år var sygemeldt pga stress, måtte jeg gå igennem en del møder med min daværende leder. På disse møder skulle jeg være i stand til at sige fra og tale min sag. Når man er sygemeldt, kræver det en frygtelig masse overskud, indre ro, samt bevidsthed om den læring man går igennem.
 
Jeg fik af min fagforening tildelt 4 gange ved en psykolog, men det var først da jeg tog ud til Marianne, jeg blev rustet til at gå til de mange møder, samt komme videre.
 
Det særlige ved Mariannes terapi var nemlig, at hun hjalp mig til at "se" mit spejl; at forstå den proces jeg var igang med - som iøvrigt var en gammel sorg jeg bar på. Min forståelse af mig, processen og sorgen, gav overskud samt en fantastisk energi.
 
Før Mariannes terapi, forsøgte jeg at tænke løsninger med hovedet - men lige meget hjalp det, når sorg og forskrækkelse sad fast i kroppen. Jeg er i dag god til at lytte indad, jeg ved hvad jeg skal gøre når jeg "møder" det spejl, som Marianne viste mig.
 
Jeg kan varmt anbefale Mariannes terapi. Hun er imødekommende, varm, fyldt med humor og omsorg og meget, meget dygtig.

Mette
 

 

Marianne Milton is an extremely gifted Medium, as well as an Intuitive Counselor.  Her strong desire to help others to heal from their emotional pain is a gift in itself.  I have worked with Marianne numerous times over the past few years. She is a beautiful soul with the utmost integrity.

 

Pat Longo

Spiritual Healer, and Teacher of Spiritual Awareness

(The teacher of the Long Island Medium), USA

Det var så speciel en fornemmeste, at føle mig så tæt på min bror og alligevel så langt fra ham, vel vidende at jeg ikke kommer til at se ham igen, men alligevel altid vil have ham så tæt på mig.
 
Jeg har aldrig før været til en sitting, men jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var det jeg ville efter desværre at have mistet min elskede bror.
 
Marianne tog sig god tid til at lade mine forældre og jeg komme ind i hjemmet og lige få styr på følelserne og den lidt underlige spænding der var. Noget af det første Marianne fortalte os var, at min bror var så glad! Han havde fået fred fra de smerter han havde og den krop han havde været låst fast i. Jeg ved godt, at dette kan siges om nærmest alle, men for min bror, og den sygdom han levede med, betød denne sætning så meget for mig. Marianne fortalte, at det var vigtig for ham at vi vidste, at han aldrig havde følt sig som et problem, selvom at nogle ting havde været besværlige.
 
Flere gange undervejs i starten måtte jeg tage mig selv i at tænke, at det kunne ikke passe at man kunne snakke med de døde, lige meget hvor meget jeg gerne ville ønske det. De tanker forsvandt dog en gang for alle da Marianne fortalte, at min bror ville sige tak for alt det vi havde gjort ved hans begravelse; min tale til ham i kirken og for de 2 ting han havde fået med i kisten: et brev og en hjemmelavet træskål lavet af træ fra hans egen have. På ingen måde kunne Marianne have vidst hvad der lå i den kiste.
 
Marianne fortalte så mange ting som gav mening for mine forældre og jeg, men som ikke ville give mening for folk, der ikke kendte min bror. Marianne var utrolig præcis og hun var meget meget dygtig til at læse min bror, og det han ville fortælle os.
 
Denne oplevelse var så vigtig for mig, så stor, stærk, hård, kærlig og fredfyldt. Jeg glæder mig til at se min kære bror igen, når jeg en dag når dertil.

Katja
 

Thanks Marianne  

 

It was wonderful spending time in your presence and have you read the threads of colour around me. I just love the work you do. The information you gave in the session was very accurate. I also loved the way you were able to translate it into English in such a clear and precise way. It was also really nice to spend time with someone who is so dedicated to serving with integrity and honesty.  

 

I wish you much success.  

 

Blessings,

 

Marilyn  

www.marilynwhall.com.au

New Zealand

Jeg har været så heldig at opleve en sitting hos Marianne, hvor hun fik kontakt til en der stod mig nær, og som desværre døde under tragiske omstændigheder. Marianne havde ikke på forhånd nogen viden om, hvem jeg ønskede at tale med, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere særlig. Marianne var utrolig præcis i sin beskrivelse af hans personlighed, hun kunne fortælle, hvem han var, hvordan han var død og kom med så eksakte beviser på ting, som var helt unikke for ham, at jeg ikke kunne være i tvivl om, hvem der var igennem. 
 
Derudover, var hun meget kærlig og respektfuld i sin håndtering af kontakten og de beskeder, hun gav videre. Vigtigst af alt så rummede hun at passe på mig i den sorg, jeg følte over tabet af en der stod mit hjerte nær. Jeg ville ønske for enhver i samme situation, at de kunne opleve denne særlige kontakt gennem Marianne, da hun forstår at være et medie med en ærlig, kærlig og dygtig tilgang til den anden side.

Anne Libonati
 

Da jeg skulle have en sitting hos Marianne, var det med tanken; ”ja ja – lad os nu se, om der dukker noget op”.. Jeg var ikke skeptisk, men bare åben for, at der måske ikke ville komme noget eller være kontakt..
 
Der var dog hurtigt en følelse af, at ”nogen” ville mig noget. Og efter et par ord igennem Marianne, blev det tydeligt, at det var min far, der havde et budskab til mig. Jeg blev meget rørt og kunne mærke intensiteten, da hun nævnte min fars lommeur, som min ældste bror nu har. Men det var først, da Marianne sagde, at min far var glad for, at jeg havde hans skak-spil liggende, at alt tvivl om hans nærvær forsvandt. Netop min fars skak-spil var vigtig for mig at have og det er en af de få ting, jeg har netop fra ham.
 
Budskabet til mig fra min far var, at han var stolt af mig og at jeg var ”på rette vej” i forhold til mit virke og mit liv i øvrigt. Jeg mærkede følelsen af kærlighed og nærvær med min far, og det gav så meget ro, både på dagen og nu efterfølgende, og jeg ved, at både min far og mor ”er der” og ser mig.
 
Mariannes umiddelbare tilgang, hendes kontakt til ”den anden verden”, blandet med hendes nærvær og jordnære holdning i øvrigt, virker ren, godt og autentisk. Jeg har stor tillid til hendes virke som medie – og som fremtidig psykoterapeut.

 

Dorte Eldrup, Psykoterapeut

”Red shoes” har en helt særlig betydning for mig og endnu mere efter en afdødekontakt via en session hos Marianne. Det er titlen på en sang som min mor rigtig godt kunne lide. Det er samtidig en sang som har hjulpet mig i sorgen, en sang hvor jeg kunne udtrykke min sorg.

 

Da Marianne sagde, det var en kvinde som var igennem og at hun blev ved med at vise hende røde sko, så var jeg ikke i tvivl om hvem det var som forsøgte at kontakte mig.  Beskrivelsen af min mor og hendes stil, var spot on og da Marianne blev vist ingen ringe og ingen halskæde, på trods af hun altid selv gik med mange smykker, var jeg først uforstående overfor det, indtil jeg kom til at kigge ned af mig selv – jeg sad der uden ringe på og uden min halskæde.

 

Der er ingen tvivl om at min mor følger mig og min familie. De helt specifikke beskrivelser med viden som kun jeg har gør, at jeg måtte slippe min skepsis og tvivl om det nu virkelig kunne passe at der er et liv efter døden. I Mariannes dejlige nærvær og ro samt naturlighed, kunne jeg slappe af også selvom det var meget sårbart og overvældende at sidde der i et møde med min mor gennem et andet menneske.

 

Sessionen har gjort at jeg mærker min mor tydeligere i hverdagen og at vi via sessionen hos Marianne, fik vores forbindelse genskabt på tværs af verdner – kærlighed overvinder virkeligt alt, selv døden.

 

Tak for dig Marianne ❤

Pia

Da jeg kommer til Marianne har jeg et ønske om, at komme i kontakt med min bedstemor, som døde da jeg var 12 år. Jeg har taget nogle af min bedstemors ting med og da Marianne ser det, siger hun: ”Det ser ud som om du gerne vil i kontakt med en ældre person, men jeg har faktisk haft en igennem siden i går aftes. Har du kendt en ung fyr på din egen alder, der er gået over på den anden side?”
 
Jeg bliver lidt forvirret, men kommer så i tanke om, en af mine gamle venner fra gymnasiet som hed Christian. Marianne viser mig, at hun har skrevet ’Christian’ på et stykke papir inden jeg kom.
 
Senere under sessionen viser han hende et smykke, hvilket var særligt, da hans forældre havde et smykkefirma. Han døde af røgforgiftning i sin lejlighed, mens han var påvirket at alkohol. Og det var præcis de fornemmelser Marianne fik, mens vi sad overfor hinanden. Der kom flere andre ting frem, blandt andet nogle datoer.
 
Bagefter var der kontakt til min bedstemor. Hun viste blandt andet Marianne sin hund og hendes grønne sofa. Begge dele noget jeg husker fra min barndom. Min bedstemor døde af kræft og blev blandt andet opereret i ansigtet. På et tidspunkt har Marianne slem hovedpine og følte at hendes højre øje var ved at falde ud, hvilket giver god mening, da min bedstemor under en af disse operationer var ved at miste sit højre øje.
 
Det har været en rigtig stor oplevelse for mig at være hos Marianne. Helt sikkert ud over hvad jeg havde forventet. Jeg er ikke i tvivl om, at der er mere mellem himmel og jord end det vi umiddelbart kan se og høre. Jeg giver Marianne mine varmeste anbefalinger.
 
Louise

Det var for mig, med en portion skepsis, da vi besluttede at få en husrensning af vores hjem, men noget skulle der ske. Vi havde købt et dødsbo og begyndte at opleve nogle sære ting vi ikke kunne forklare. Når vi sad i stuen om aftenen, kunne vi høre at hoveddøren låste omkring kl 22.00. Vores søn på lige knap 2 år ville ikke være i nogle rum alene, og kunne helt panisk nogle gange flyve os i armene fordi han så en mand.
 
Derfor besluttede vi os for at kontakte Marianne, som hurtigt kom til vores undsætning...
Jeg glemmer det aldrig, for det var virkelig her, at jeg måtte sande, at der var mere mellem himmel og jord.
 
Marianne oplyste, at det var den tidligere ejer af huset. Hun kunne meget præcist beskrive hvad han var forvirret over, hvilket stemte overens med nogle ændringer vi havde lavet på huset. Det vildeste var dog, da Marianne gav mig en hilsen. Den kære gamle mand, vidste nemlig godt hvem jeg var og kunne fortælle hvor jeg havde boet før og oplyste det præcise husnummer. Så surrealistisk oplevelse!!
 
Marianne skrev et par uger efter husrensningen, og det var med den største glæde, at vi kunne berette at der var faldet en helt enorm ro over huset. Hele familien kunne mærke det. Døren låste ikke længere af sig selv, og vores søn begyndte allerede 2 dage efter at rende frit i hele huset og kunne også puttes i egen seng uden nogle problemer.
 
Det er med den varmeste taknemmelighed at jeg vil anbefale Marianne!

 

Sine
 

The sessions that I experienced with Marianne help me to heal and overcome anxieties that were preventing me from living every day life fully. Above all else I felt safe and comfortable to express my feelings and to openly share what was holding me down.

 

Her gentle approach helped me to heal in ways that were true to who I am. She encouraged me to listen to my heart and intuition and reminded me of the power and light that has always been a part of me.

Marissa

Australia

Marianne goes above and beyond for her clients. She creates a safe space where you can feel completely comfortable opening up, and has an authentic, loving energy that is nonjudgmental and always open minded. 


I feel so grateful to have met Marianne and I cannot thank her enough for helping me overcome my personal trauma, and, for altering my perspective on life. 


I cannot recommend her highly enough.

Toni

Australia

Jeg har haft et virkelig fint online forløb hos Marianne. Til trods for at vi sad i hver vores ende af verden, formåede Marianne at skabe et utrolig trygt og behageligt rum fuld af nærvær. 
 
Marianne forstod hurtig de temaer, der var på spil og havde fat i den røde tråd, fra gang til gang, og det gav en ro og tryghed i at der var en, der både var professionel og oprigtig dedikeret, der havde hånd i hanke med mig. 
 
Udover psykoterapien havde vi også et par sessioner, hvor Marianne introducerede mig til det spirituelle univers, og hun gav mig den utrolige oplevelse at mærke kontakten til en afdød. Det er stort selv at mærke, når man ikke beskæftiger sig med - eller er helt overbevist om - den verden til dagligt:)
 
Marianne er superdygtig og nem og behagelig at åbne op overfor. Jeg kan varmt anbefale hende til alle.

Kirsten

Jeg har haft flere sessioner med Marianne henover en årrække. Og hvert eneste møde har gjort indtryk på mig. 


Jeg har ikke haft brug for at blive overbevist om at vi kan få stor hjælp fra den åndelige verden, alligevel er det kommet bag på mig hvor præcist og detaljeret Marianne har kunne videre kommunikere vejledning fra den åndelige verden. Budskaberne er blevet leveret med den største respekt og omsorg, så jeg har altid følt mig enormt tryg ved Marianne og den måde hun arbejder på.

 

Det er en gave at kunne kommunikere med den åndelige verden på den måde, men det er en endnu større gave når den clairvoyante har en psykoterapeutisk baggrund. For mig har det gjort vores sessioner både mere jordnære og brugbare, men også dybe og enormt givende. Om det er den psykoterapeutiske baggrund eller Marianne som menneske, ved jeg ikke, men jeg er ikke i tvivl om den høje etik, der gennemsyrer hendes arbejde. 


Jeg har oplevet at få “her-og-nu-hjælp” i krisesituationer og samtidig efterlader vores sessioner altid et dybt aftryk i mig, som gør arbejdet “langtidsholdbart”. Marianne har mine varmeste anbefalinger - uden tvivl.

 

Camilla

bottom of page