top of page
 
Om

​Jeg har altid haft en spirituel og holistisk tilgang til livet, da jeg igennem mit liv har haft mange smukke oplevelser med det åndelige. Derfor har jeg brugt den første halvdel af mit liv på at studere spiritualitet og udvikle mig i ind- og udland. At fordybe sig i spiritualitet er en livslang proces som kræver tålmodighed, dybde og ydmyghed. Jeg fordyber og udvikler mig stadigvæk og det vil jeg blive ved med hele livet.
 
Jeg brænder for mit arbejde som psykoterapeut og for at hjælpe mennesker med at finde vejen hjem. Vi kan alle have brug for hjælp når livet byder på uventede vilkår, vi bliver ramt af stress eller store beslutninger skal tages. Livet kan være overvældende og der er mange grunde til at man ønsker at gå i terapi. Det er berigende at være med når livsomstændigheder skal vendes, når angsten skal konfronteres og bedst af alt, når glæden tænder lys i mørket 🕯
 
Jeg har i eget liv og i mit netværk oplevet folk i livskriser og set hvordan vi kan rejse os op med den rette hjælp og støtte og transformere smerte til styrke og visdom. Jeg har desværre også oplevet det modsatte - set hvordan mennesker falder fra hinanden når de ikke vil modtage hjælp.
 
Min passion er at hjælpe dig med at hele de traumer du bærer på og forløse årsagerne til fysiske og psykiske udfordringer, så du kan komme til at stå stærkt i dig selv og med klarhed navigere på din livsvej.
 
Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang til livet; at vores krop, sind og sjæl er forbundet. Jeg bruger mit indre kompas og spirituelle indsigt i terapisessionerne sammen med min faglige psykoterapeutiske rygsæk til at hjælpe dig til bedre at forstå dig selv og din sjæls rejse, så du kan få mest muligt ud af dit liv.
 
Jeg vil hjælpe dig med at slippe gammel bagage, der ikke længere gavner dig på et mentalt, emotionelt, biologisk og spirituelt plan. 

Terapi er en investering i dig og dit liv.

Profilbillede af Marianne Milton Bache
bottom of page