Profil

​Jeg har altid haft en spirituel og holistisk tilgang til livet. Derfor har jeg brugt den første halvdel af mit liv på at studere spiritualitet og udvikle mig. At fordybe sig i spiritualitet er en livslang proces som kræver tålmodighed, dybde og ydmyghed. Jeg fordyber og udvikler mig stadigvæk og det vil jeg blive ved med hele livet.
 

Som psykoterapeut arbejder jeg med mange fantastiske mennesker. Det er et stort privilegium at være med på deres rejse og hjælpe dem med at finde vejen hjem. Vi kan alle have brug for sparring, indsigt, hjælp og effektive værktøjer når livet byder på uventede og udfordrende vilkår, eller når store beslutninger skal tages. Det er meget berigende at være med, når små og store ting skal vendes, når angsten skal konfronteres og bedst af alt, når glæden tænder lys i mørket. 

 

Jeg har i eget liv og i mit netværk oplevet folk i livskriser og set hvordan vi kan rejse os op med den rette hjælp og støtte og transformere smerte til styrke og visdom. Jeg har desværre også oplevet det modsatte - set hvordan mennesker falder fra hinanden når de ikke vil modtage hjælp.

 

Min passion er, at hjælpe dig til at hele de sår du bærer på og forløse årsagerne til fysiske og psykiske udfordringer, så du kan komme til at stå stærkt i dig selv.

 

Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang til livet; at vores krop, sind og sjæl er forbundet. Jeg bruger mit indre kompas og spirituelle indsigt i terapisessionerne sammen med min faglige rygsæk til at hjælpe dig til bedre at forstå dig selv og din sjæls rejse, så du kan få mest muligt ud af dit liv.

 

Jeg vil hjælpe dig med at slippe gammel bagage, der ikke længere gavner dig på et mentalt, emotionelt, fysisk og spirituelt plan. 
 

Terapi er en investering i dig og dit liv!

MAFADP logo2015.jpg