top of page

Kontakt til livet efter livet (afdødekontakt)

Alt levende i livet har en cyklus. Det samme med os mennesker. Vi er sjæle som har en menneskelig oplevelse her på jorden, hvor vi lærer og udvikler os via vores oplevelser; Livets op og nedture. Når vi dør efterlader vi vores fysiske krop og bevæger os over i den åndelige verden, hvor vi genforenes med dem vi levede og delte livet med her på jorden.
 
Det kan være svært, at komme videre i livet, hvis man har mistet en som man holder af – og især hvis det kom uventet eller man ikke fik sagt farvel.
 
Jeg stiller mig selv til rådighed for den åndelige verden og inviterer dine kære, som er gået over på den anden side, ind i mit energifelt, så de får muligheden for at kommunikere med dig. Som oftest vil de starte med at beskrive deres personlighed, udseende, minder fra fælles oplevelser og lignende. Der kan også komme private beskeder fra dem som kan hjælpe dig videre i dit liv.

 
Jeg gør altid mit bedste for at være så præcis som muligt i min formidling fra dem, sådan så der ingen tvivl er om hvem der er igennem. En sådan kontakt kan være meget healende og forløsende for begge sjæle. I nogle tilfælde vil det ændre hele ens livssyn.
 
Jeg arbejder med ”kontakt til livet efter livet” for at bekræfte, at vi overlever den fysiske død og at dem vi måtte tage afsked med stadigvæk er hos os – bare i en anden form end i den fysiske. 

 
Den kærlighed som binder mennesker sammen vil aldrig forgå ❤️

Dem vi elsker går aldrig bort, de går bare i forvejen.....

Døren til himlen

Har du åndelig aktivitet i dit hus kan du i stedet bestille en husrensning 🦋

Ønsker du vejledning omkring dit liv her og nu kan du bestille en clairvoyance 🪷

bottom of page